Werkvreugde, kijk eens in de spiegel.

Hoeveel aspecten van je onderneming run je nu? Hoeveel van de aspecten beheers je volledig? Misschien nog belangrijker: uit hoeveel van die aspecten haal je voldoening?

Je besteedt waarschijnlijk veel van je kostbare tijd aan zaken die je niet leuk vindt. Misschien stel je die noodzakelijke dingen wel uit, wacht je tot het laatste moment en ben je opgelucht als het eindelijk klaar is.

Wat zou er gebeuren als je die elementen zou uitbesteden?

Je hebt meer tijd over voor dingen die je wel leuk vindt om te doen binnen je onderneming en die hoogstwaarschijnlijk onderdeel zijn van het idee waarmee je ooit je onderneming begon. Met andere woorden: dit zijn de zaken waarmee je je onderneming een extra boost zou kunnen gegeven.

Alle tijd plezier.

Waarom al die kostbare tijd dan besteden aan aanverwante zaken die je geen werkgeluk opleveren. De extra kosten die het met zich meebrengt om de dingen uit te besteden verdien je dubbel en dwars terug door veel productiever te zijn met de activiteiten die je blij maken. Geniet je van het boekhouden naast de kernactiviteiten van je bedrijf? Doe dat dan gerust. Vind je het heerlijk om op social media actief te zijn? Doen! Echter, doe het wel met een doel: je onderneming laten groeien.

Haal alles uit de activiteiten die je voldoening geven. Bedenk het en herdenk het. Hier kunnen de mooiste dingen uit voortvloeien.

Categorie: