(Social) Media booster

Gegarandeerd 20% meer volgers/likes op uw social media kanalen!

Gefeliciteerd, veel goedkopere marketing dan in dit tijdperk hebben we nog niet gehad. Er zijn fantastische kanalen waar je voor niks, noppes , nada je onderneming kan profileren.

DOE HET DAN OOK!

Social media, hoe dan?

Natuurlijk heb je inmiddels al een pagina op Facebook en post je af en toe wat op instagram. Maar massa is kassa dus we gaan je volgers, likes etc. flink boosten.

We gaan onderzoeken, plannen en aan het werk om gegarandeerd 20% meer fans, likes of volgers te creëren voor je. Lukt het niet? Dan doen we het gewoon nog een keer... helemaal gratis!

Wat krijg je van ons?

Een waardevol dagdeel waarin we samen met jou gaan sparren en onderzoeken om tot een gedegen advies te komen voor uw onderneming. De sessie is altijd met ons allebei, zodat je het beste van beiden krijgt.

  • (beter) inzicht in hoe je gekozen kana(a)l(en) te gebruiken.
  • (beter) inzicht in hoe je berichten vorm te geven.
  • (beter) inzicht in hoe vaak je actief moet zijn op je kanaal.
  • concrete verbeterpunten.
  • uitgebreid adviesrapport.

Investering €1500,- socialmedia-booster
socialmedia-booster

De kleine lettertjes:
Je zit met het achterlaten van je gegevens nergens aan vast. Wat dan wel? Je laat zien geïnteresseerd te zijn in meer resultaat door optimalisatie van je huidige (social) media kanalen. Het enige risico dat je loopt, is dat we contact met je opnemen om je bedrijf te laten groeien.

Categorie: